First of all, warning you, this boring blog is from an ordinary not talented, not gifted, not skilled, lazy, but wanted to write writer. Well its me!Sorry for the grammar, vocab, and for everything. Sometimes in English, sometimes Melayu, sometimes Klate and mostly mixed. I write when I feel I want to and sometimes I become Shakespeare, the other times Einstein, Scoffield, Rosberg, Beckham, Specter, et al. I tell story about myself, my interest, my trips, my favorite foods, my favorite shows, my family, my friends, my work, .... Last but not least, loves no hates..

Sunday, October 24, 2010

Gold Cost Reunion

~23 Oktober 2010
~Mazies, Nadh, Tala, Piqah, Nurul
~Gold Cost =)

بسم الله الرحمن الرحيم

Macam dh lama xupdate blog..tp excited ngn my recent xtvts with friends..kitorang g Gold Cost..tp g tmpt ni xpayah pakai passport taw..kami g petang2 dah sbb kununnya nk tgk sunset..tp ada gak r kerisauan sbb cuaca seakan buruk atau memang buruk lah..hujan kejap lebat kejap renyai2 kejap x..haha..cuma optimis je smpai Gold Cost tu x hjn dh..Urmm, mmg xhjn, alhamdulillah..cuma time nk balik hujan rintik2..tp redah jer bergambar..hehe..welll, overally tmpat tu agak lah chantek..atau biasa2 saje cuma kami dh lama x g pantai..haha..tp ok la compared to PD..pantai dia bersih, pasir pn yg halus2..mmg best maen2 air..kalo nk mandi pn boleh tp kami x mandi..cuma kaki seluar mandi..so kepada sesiapa nk g pantai ni baik bwk seluar spare..korang ckp je xnk mandi, tp kalo dh masuk air tu nsb baek xseparuh badan..kat situ ada hotel golden palm tree,sgt cantek seh..tp kami xmasuk, tengok dr pantai jer..hotel dia yg dia wat villa atas air mengunjur kelaut n bentuk palm tree..xreti nk describe gak tp boleh g website dia neh http://www.kl-hotels.com/golden-palm-tree/ ..berbalik kepada cerita kami, apa yg kami buat hanyalah melompat2 dan ambik gambar..haha..ambik gambar sepuas hati yer..da malam kt situ ada surau, so smyg maghrib then g cari tmpat makan..tmpt makan banyak, tp pandai2 la cari ikut budget..biasa r tmpat mcm tu agaklah tidak murah sgt makanannya..huhu..well, kami enjoy ikan kerapu 3 rasa, tomyam campur, kailan ikan masin n telur dadar..agak typical, tp ttp best..macm tu jelah lbh krg..ni sket gambar2 kami..


















More photos at Tala's facebook yer..

Thanx for loves,
Nurmaziah aka Mazies

1 comment: