First of all, warning you, this boring blog is from an ordinary not talented, not gifted, not skilled, lazy, but wanted to write writer. Well its me!Sorry for the grammar, vocab, and for everything. Sometimes in English, sometimes Melayu, sometimes Klate and mostly mixed. I write when I feel I want to and sometimes I become Shakespeare, the other times Einstein, Scoffield, Rosberg, Beckham, Specter, et al. I tell story about myself, my interest, my trips, my favorite foods, my favorite shows, my family, my friends, my work, .... Last but not least, loves no hates..

Tuesday, May 18, 2010

Days with Them..

~Fasihah, Basirah, Suzulaikha, Haizan~
~Maahadians Forever~
Location: KLCC, Putrajaya, Serdang, Exelsa
Date: 8,9 May 2010

Bismillahirrahmanirrahim...

Sebenarnya jalan2 ngn dorang ni minggu lepas lg, tp xde masa nk upload pictures kat blog neh..hehe..ada masa ke x, aku dgn bangganya nk memerikan kenangan ini dalam blogku..tiada berkenaan antara yg hidup atau mati..mm, hari sabtu tu g klcc dulu..basirah ada interview kt bsn dkt2 situ..so kami decide nk berkumpul je kat situ senang sket..tp lama punya tgu makcik tu smpai mengantuk sudah, jln2 la ambik gambar kt klcc tu dulu..huhu..layann...

fasihah poyo..weee...

Sue yg sentiasa ayu..tema green hari ni yer..

tapak tangan saper lg power??..petrosains

I like this shot..taken by fasihah..

Background comel..

Sajer2..nk upload gak..hehe

nice angle..

Gaya yang menarek..kui3

Discussion or monologue??

Inilah KLCC buat sesiapa yg xtahu..haha

Akhirnya makcik yg ditunggu2 dh tiba...
Selepas makcik Basirah dh siap interview (ada cerita lain disebaliknya sebenarnya), makan buat kali ke-2 utk hari ini d KLCC..pastu bertolak lah pulang ke Serdang..yeay..balik Exelsa...

Aktiviti malam hari?punya banyak cadangan, semuanya xmasuk akal (ye ker?)..haha..xde la, cuma ada yg jauh or yg pentingnya xmendapat persetujuan ramai..lgpn selpas makan nasik dgn penuh berselera masakan faseh, lg malas nk tubik..mmg terer la makcik ni masak..len kali dtg boleh masak lg yer..hehe..menu utama kami mlm ini ialah tomyam ala2 johnny's tu..yg ada macam2 bebola, fishcakes, seafood n macam2 lah..best sgt2..xpayah g johnny's..

Selepas dh kenyang2 sumer n bermalasan baru la terlintas apasal xg putrajaya jer ambik2 gmbr..dh xjauh dr rmh..toink2, pergi je la sana..kul 10 lbh dh bertolak..suppose pikah join tp sakit perut plak saat2 akhir..so kami2 jela..smpai2 sana jmpa Aida Khairunnisa (ex-maahad). junior tp...dia ngn geng unimap dia..poyo btol bdk2 laki unimap tuh..papepn, mmg ambik2 gmbar je kt putrajaya tu..xsangka ada antara kwn aku baru first time tgk masjid putrajaya live..hahaha..macam2 lah sek2 mu neh..


Berbackgroundkan jambatan yg xjump jln nk g..ha3..sedih tol..

Hasil tangan fasihah lg...

Masjid Putrajaya..sory atas kekaburan gambar..sape la yg snap neh..
Aksi2 budak Unimap..mcm2lah korang neh

Maahadians Forever Berukhuwah
From left: Bellezza a.k.a. Basirah, Fafa a.k.a. Fasihah, Sue a.k.a. Suzulaikha, and Its me =p

With Love,
Mazies

2 comments:

fafa said...

i love this entry..:)

mazies nur said...

huhu..thanx u all for being in my life..meeting all of you are such a great gift that i'll never forget..