First of all, warning you, this boring blog is from an ordinary not talented, not gifted, not skilled, lazy, but wanted to write writer. Well its me!Sorry for the grammar, vocab, and for everything. Sometimes in English, sometimes Melayu, sometimes Klate and mostly mixed. I write when I feel I want to and sometimes I become Shakespeare, the other times Einstein, Scoffield, Rosberg, Beckham, Specter, et al. I tell story about myself, my interest, my trips, my favorite foods, my favorite shows, my family, my friends, my work, .... Last but not least, loves no hates..

Wednesday, May 19, 2010

Perutusan raja Sehari Una & UTM friends gathering

~Una, Yan, Pikah, Nadh, Tala, Lola, Ieda, Yus, Maya, Kak Chik, Razi, Fais~
Location: Exelsa Apt, The Mines, Alamanda
Date: 14, 15 May 2010

Bismillahirrahmanirrahim...

Alhamdulillah Una n Yan selamat tibadi Serdang petang jumaat itu..pikah n nadh ada kat umah..masak2 sementara aku g keje smpai kul 5.30..hehe..sori la korg x masak..tp 2 org pn dh cukup kat dapur, rmai2 nyebuk jer..huhu..mlm tu tala plak smpai..ish, xpsl2 aku terlepas aksi lin dan bukak baju lps kalahkn chong wei..tp xpe demi tala yg kusayangi..menu kami hari itu adalah tomyam seafood, kailan goreng (resepi nadh), telur dadar, daging masak merah..semuanya best2..Malam tu kami lepak2 kat umah jer, tgk badminton pastu bertukar2 cerita..n yg paling penting dapat kad jemputan kawen una..yeay..objektif utama una dtg dh tercapai..

Soto dari SUB UTM pn ada..hehe..
Sabtu sudah menjelma..plan kami nak g mines jer, men bowling ngn miss una (becoming puan)..pagi2, goreng nasik ngn una..ida ngn razi pn sgh rumah dulu..sempat la merasa nasik goreng yg xbest itu..haha..sempat ambik2 gambar kat lam umah jap..yan nadh n una nk balik terus..eh, una dtg lg mlm ahad..10.30 (rasanya cam lebih) barulah kami bertolak ke mines...

Pemandangan dari balkoni rumahku..



Erm, nak dijadikan cerita, tmpat bowling kat mines tu full plak..semua lane dh ada org tempah..alumni UPM ke apa tah..agak la frustated..una bagi2 kad kt sesape yg blom dpt lg..ida, razi, fais, yus, kc n maya..tp yg bestnya ktorg men games kat situ..yg paling best basketball..rasa nak g men lagi jer..sambil pikir2 nk g men bowling kat mana..lunch sama2 kt food court mines..1st time gak aku mkn kt situ walopn dh slalu g..almaklumlah slalunya mkn fastfood jer..huk2..


Both bakal pengantin..una bln 6, kc bln 7..bestnya..hehe..tahniah korang.




Next destination decided..Alamanda here we go..nsb bek xde tournament lg kt situ..kalo x mmg frust giler la una..hak2..tp bukan punya susah nk parking kat situ..smpai ats bumbung..apodah..layan je la men bowling tuh..tp memang xpuah ati ngn fais tu, boleh disilang2nya kaki dia..tau la panjang..xpe2, nati ak prektis bia lg terer dr ko..wakaka..disinilah akhirnya kami pn berpisah ngn una..dia jmpa kawan2 sek dia plak..babai una..eh, kita kn jmp lagi ahad..babai org len la..hehe..best sgt kua ngn korang..semoga ada hari len lagi utk kita lg yer kengkawan..sayang korang..

Ieda in action..

Go Yus go..




Sementara menunggu len2, sampai jgk aku kat tmpat buluh2 area alamanda neh..slalunyer tgk jer dari ats tepi parkson tuh..haha..
Lastly, dedicated to all of you...

Biarkan berlalu
Semua kepedihanmu
Lelapkan matamu
Biarkan mimpi membawamu
Ke mana kau mahu
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siang kan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Biarkan berlabuh tirai kisah semalam
Yang indah itu ada padamu
Dengan setiap impian dan harapan
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Kan ku menjadi arjuna dalam mimpi-mimpimu
Kan ku panah tepat ke jiwamu atas nama cintaku
Pari-pari ku utus bawa kau ke sini lagi
Terhapus semua air mata dengan senyuman

Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...
 
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Selamat malam
Tidurlah sayangku

Lots of Love,
Mazies

1 comment:

mazies nur said...

UTM always in my heart..so you all..gonna miss u bebeh..