First of all, warning you, this boring blog is from an ordinary not talented, not gifted, not skilled, lazy, but wanted to write writer. Well its me!Sorry for the grammar, vocab, and for everything. Sometimes in English, sometimes Melayu, sometimes Klate and mostly mixed. I write when I feel I want to and sometimes I become Shakespeare, the other times Einstein, Scoffield, Rosberg, Beckham, Specter, et al. I tell story about myself, my interest, my trips, my favorite foods, my favorite shows, my family, my friends, my work, .... Last but not least, loves no hates..

Sunday, November 28, 2010

Kenapa Aku ada Blog???

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum w.b.t..
Ni gambar time g Singapore with UTM friends

Kenapa aku ada blog??
Kenapa aku wat blog?

Memang pn blog aku neh dikategotikan personal blog..
xperlu pn org nk baca..
apatah lagi nk dikongsi..
langsung xde pape menarik
yg ada cuma gmbr aku hang out ngn kawan2,
gmbr ngn family..
org2 yg aku suka..
lagu2 or artis2 yg aku suka..
makanan yg aku suka..
dan kesimpulannya semua bnda2 yg aku suka..
bukan utk menyukakan org..haha

Suka jgk baca blog2 org
entry dorg best2
ada yg perihal nasihat agama
resepi masakan best2
penjagaan diri
isu2 semasa
ataupn pemikiran2 bernas
dan tidak kurang gossip

Sejujurnya aku xreti nk menulis dgn baik
Kekadang rasa cm nk jgk jadi cm penulis blog yg best2 tu
apa yg perlu fokus kat apa yg nk tulis
tp rasanya xboleh kot
aku xde bnyk idea n kalo ada pn idea separuh jln
paham x?haha..entah la, abaikan jer kalo x pham

Papepn selamat berjaya kpd semua bloggers
Kawan2 aku pn ramai yg dh ada blog sekarang
semoga success ye korang
ada2 masa aku lawat gak blog korang yg chantek itu
semoga niat baik anda dpt pembalasan yg sewajarnya
thanx for sharing

well, kembali kpd sbb aku suka coretkan sedikit sebanyak my personal event kat blog ni sebenarnya sbb aku rasa aku ni selalu mudah lupa lah..walo pn ada facebook yg kita upload gmbr2, tp xde cerita..so bila lama2 nnt bukak balik blog ni boleh baca balik kisah dulu2 ngn family or friends kan..then this site help me to improve my English that i know i'm really2 bad in it..praktis menulis la n tambah vocab..hehe..ada lagi ker sbb laen?ada kot tp ni lah yg aku ckp idea sekerat jer..aku mmg jenis xsuka share sgt sebenarnya..ntah la..xtaw nk tulis apa dah.babai..

Loves not for Commercial,
Mazies