First of all, warning you, this boring blog is from an ordinary not talented, not gifted, not skilled, lazy, but wanted to write writer. Well its me!Sorry for the grammar, vocab, and for everything. Sometimes in English, sometimes Melayu, sometimes Klate and mostly mixed. I write when I feel I want to and sometimes I become Shakespeare, the other times Einstein, Scoffield, Rosberg, Beckham, Specter, et al. I tell story about myself, my interest, my trips, my favorite foods, my favorite shows, my family, my friends, my work, .... Last but not least, loves no hates..

Saturday, May 14, 2011

:: The Vampire Diaries ::

Assalamualaikum wbt

Hola everybody,

Fyi, i just finished watched The Vampire Diaries Season 2 (current season) episode 22 (final of season)..and its for second time..first time i did yesterday from you tube but today with  the good quality one, embedded with subtitle..

Sedeyh weh..actually seoson ni aku xtgk dr awl lg, sbb plan nk tgu hbs br nk tgk sekaligus..tp tertengok ep 21 part last2 ari tu..tgk sket pn boleh nanges..tu jadik eagerly nk taw ep 22..spoil habis la kn tgk ending dulu..kah3..tp memang aku suke tgk ending pn tgk cite ni..in case kalo sad ending boleh prepare dulu mentally..aku plg x ske sad ending story..

tujuan post aku ni tidak lain tdk bukan nk promote cite the vampire diaries, lakonan ian somerhalder, paul wesley and nina dobrez.. mereke pegang watak jadik damon salvatore, stefan salvatore and elena..sure korg cair ah ngn lakonan ian as demon tuh..kalo x pn xpe, biar aku jer suke damon..hehe..cruching on damon salvatore..phewittt..

Sape2 nk cite tu boleh ambik ngn aku..silalah dtg jmp i yer..(walopn bkn aku download, sat lg sure aku mintak ngn housemate aku full season 1 ngn 2 nyer..kih3)..kalo xsbr boleh tgk kt youtube n macam2 lg online streaming kt tenet..ni link ep yg aku tgk semalam season2 ep 22 part 1.for starter, try season 1 ep 1 deh..search jelaa sndr..keh3..good luck n tq =)

Damon and Elena


Alaric and Damon

owh, sweet jeremy..u may like this guy too

damon stefen tah berapa ratus thn dulu..n elena..well, typical vampire..haha
Elena and Stefen

Mazies Salvatore

2 comments:

mis_hareena said...

heheh...mazies salvatore ko? ngeh3x...

mazies nur said...

haha..owh semestinya..so boleh dh pgl ms salvatore kt i neh..=)